تاریخ انتشار: یکشنبه 21 اردیبهشت 1399

نشست مجازی (وبینار) بررسی نحوه جذب دانشجویان بین الملل و اقدامات وزارت علوم در حوزه دانشجویان بین الملل با حضور معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه های تهران در تاریخ 21 اردیبهشت ماه1399  از ساعت 10:30 الی 12:40 برگزار شد.

این نشست مجازی با سخنرانی دکتر عطالله کوهیان معاون محترم همكاري هاي علمي و سازمان هاي تخصصي مركز همكاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم آغاز گردید.

در ادامه دکتر عبدالرضا اوحدی مدیر کل دفترگسترش آموزش عالی نظرات خود را پیرامون حفظ دانشجویان فعلی و همچنین جذب دانشجو به صورت مجازی و پژوهش محور در جهت تحقق اهداف دانشگاه ها ارائه کرد.

سپس دکتر عبدالحمید علیزاده مدیر کل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت عطف ضمن تشکر از همکاران، اقدامات انجام شده در راستای موضوع نشست را عنوان کرد.

همچنین دکتر پریچهر حناچی ضمن اعلام گزارش وضعیت فعلی دانشجویان بین الملل دانشگاه الزهرا و اقدامات انجام شده، پیشنهاداتی در خصوص ابلاغ دستور العمل های ویژه جذب دانشجو، جذب دانشجویان بین المللی به صورت پژوهش محور،  بازنگری مسائل کنسولی و پیشنهاد اطلاع رسانی قوانین ویژه دانشجویان بین الملل به  معاونین آموزشی دانشگاه ها جهت تسهیل امور آموزشی دانشجویان بین الملل عنوان داشت.

معاونان و مدیران بین الملل سایر دانشگاه ها نیز به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با موضوع نشست پرداختند.

در پایان جمع بندی نشست توسط دکتر اوحدی، دکتر علیزاده و دکترکوهیان انجام شد.

• حضور مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه الزهرا در نشست مجازی بررسی نحوه جذب دانشجویان بین الملل