تاریخ انتشار: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1399
بازدید مدیر همکاری های علمی بین المللی از دانشجویان بین المللی ساکن در خوابگاه

پیرو دستور دکتر مهناز ملانظری رییس دانشگاه الزهرا ، دکتر پریچهر حناچی، مدیر همکاری های علمی بین المللی و خانم هانیه قوامی، کارشناس دفتر سرپرستی دانشجویان، در روز چهارشنبه 24/02/99 به محل اقامت دانشجویان بین المللی ساکن ایران در خوابگاه خودگردان رفتند . این بازدید جهت ابلاغ پیام تبریک ریاست دانشگاه و تحویل هدیه ایشان به مناسبت تولد نوزاد خانم آیساتو ساو صورت پذیرفت.در این نشست صمیمی 7 تن از دانشجویان بین المللی که قادر به ترک ایران نبودند حضور داشتند و مسئولین خوابگاه خودگردان نیز به این جمع پیوسته و دانشجویان و فارسی آموزان مرکز آزفا درخصوص چگونگی گذراندن دوران کرونایی صحبت کردند. چهارمین بسته اهدایی دانشگاه شامل اقلام بهداشتی نیز به دانشجویان تحویل داده شد.

• بازدید مدیر همکاری های علمی بین المللی از دانشجویان بین المللی ساکن در خوابگاه