تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 13 خرداد 1399

کارگاه مجازی "از زبان به فرهنگ، از فرهنگ به زبان در آموزش زبان روسی به خارجی ها" توسط مرکز پوشکین و گروه زبان روسی دانشکده ادبیات و با همکاری مدیریت همکاری های علمی و بین المللی در راستای سیاست‌های دانشگاه الزهراء(س) در دوران کرونا  با حضور 30 نفر از دانشجویان دانشگاه های تهران، تذبیت مدرس،دانشگاه آزاد، بجنورد، مازندران، صنعتی سهند، صنعتی امیر کبیر، علمی کاربردی لرستان، علامه طباطبایی و همینطور دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور: فدرال کازان، پوشکین، انستیتو دولتی زبان روسی پوشکین، ام گ او روسیه و ...  در روز دوشنبه مورخ 12 خرداد 1399 راس ساعت 18:00 با حضور خانم ناهیده کلاشی در فضای ادوب کانکت برگزار شد. از اهداف دیگر کارگاه فوق ایجاد امکان هم‌افزایی، گسترش همکاری‌های بین‌المللی و استفاده از پتانسیل‌های علمی پژوهشی همکاران ایرانی خارج ‌ازکشور می باشد.

کارگاه مذکور در دو بخش تئوری و عملی ارایه شد. در بخش تئوری به تعریف زبان و فرهنگ و ارتباط بین آنها در پدیدار شدن برخی مفاهیم در حوزه زبانشناسی پرداخته شد و در بخش عملی با آوردن مثالهای کاربردی اهمیت شناخت فرهنگ از دریچه آموزش زبان مطرح گردید.

• برگزاری کارگاه مجازی "از زبان به فرهنگ، از فرهنگ به زبان در آموزش زبان روسی به خارجی ها"