تاریخ انتشار: دوشنبه 17 شهریور 1399
برگزاری سلسله نشست های مجازی توسط پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا:

پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا در راستای اجرایی سازی تفاهم نامه همکاری امضا شده با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با عنایت به مسائل مبتلابه جهانی، اقدام به برگزاری سلسه وبینارهایی با  محور خانواده و زنان نموده است. اولین وبینار با موضوع؛ "کرونا و تبعات آن در خشونت  و طلاق" با حضور اساتیدی از کشورهای تونس و عراق در تاریخ 17/5/99 به صورت مجازی برگزار شد. دومین وبینار با موضوع "خشونت علیه زنان در اسناد بین المللی و قوانین محلی" با حضور اساتید و صاحبنظران از کشورهای لبنان و عراق در تاریخ 24/5/99 و وبینار سوم با موضوع "بررسی مقایسه ای مسأله طلاق در قوانین شریعت و قوانین حقوقی" در تاریخ 31/5/99 و با حضور اساتید و صاحبنظران از کشورهای عراق، لبنان، سوریه و تونس برگزار شد. این سلسله نشست ها مورد استقبال و توجه صاحبنظران و پژوهشگران خانواده در جهان اسلام قرار گرفته است.

• برگزاری سلسله نشست های مجازی توسط پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا: