نشست مجازی مسئولان دانشگاه الزهرا با بنیاد جایزه المصطفی صبح روز دوشنبه 13 بهمن ماه 1399 با حضور دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه الزهرا، دکتر افسانه توسلی مدیر امور پژوهشی دانشگاه، دکتر رقیه رستم پور دبیر کارگروه همکاری با کشورهای عربی، دکتر زینب صادقی دبیر کارگروه همکاری با آسیا و اقیانوسیه و مهندس مرضیه اله دادی دبیر کارگروه همکاری با اروپا و امریکا، دکتر ملا درویش عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، دکتر حامد مقتدری رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا، و کارشناسان همکتاریهای علمی بین المللی دانشگاه الزهرا و همچنین دکتر جعفری دبیر برنامه تبادل علم و فناوری کشورهای اسلامی بنیاد جائزه المصطفی و خانم دکتر جباری نماینده بنیاد برگزار شد.
ابتدا دکتر حناچی با بیان اهداف برگزاری نشست برای آشنایی بیشتر و بهره برداری از ظرفیتها و امکانات طرفین برای پیشبرد برنامه های بین المللی همکاریهای علمی و فناوری با دانشمندان جهان اسلام اعم از ایرانیان غیرمقیبم و غیرایرانیان، از حضور و همکاری همه حاضران تشکر نمود.
دکتر جعفری با اشاره به برنامه تسهیل تبادل علم و فناوری در جهان اسلام، و برگزاری موفق نمشست سال گذشته استپ با همکاری دانشگاه الزهرا در بخش زنان، از برگزاری نشست آینده در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد. وی همچنین به برگزاری مدرسه تابستانه در حوزه ی علوم اعصاب در تابستان سال آینده اشاره نمود. دکتر جعفری افزود: شبکه بین المللی ارتباطات بنیاد مصطفی با حضور نهادهای علمی و پژوهشی کشور و نیز انجمن های علمی و با استفاده از ظرفیت های تبادل استاد و دانشجویان بین المللی فعالیت می نماید. وی در ادامه پیشنهاد داد همکاری دانشگاه الزهرا با بنیاد مصطفی به صورت محوری و درازمدت و در زمینه ی توانمندسازی زنان در حوزه علم و فناوری انجام پذیرد.دکتر جعفری افزود: تاسیس و تقویت شبکه های دانشجویان بین المللی در جهان اسلام و شناسایی دانشمندان جهان اسلام به منظور مشارکت در رویدادهای بین المللی با هدف تسهیل اطلاع رسانی و افزایش همکاریهای علمی در جهان اسلام از برنامه های مهم بنیاد مصطفی است.
دکتر حناچی با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه الزهرا برای این همکاریها به جذب محققان پسادکترای خارجی و ایرانی غیرمقیم شامل خانمها و آقایان، و امکان اسکان خانمها در مجتمع اقامتی دانشگاه الزهرا اشاره نمود. وی همچنین بر آمادگی دانشگاه الزهرا برای ارائه دوره های تحقیقاتی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهان اسلام با توجه به امکانات قابل توجه آزمایشگاهی و تحقیقاتی این دانشگاه تاکید کرد.
دکتر توسلی نیز با اشاره بر تجربه دانشگاه الزهرا در پذیرش پسادکترای خارجی، آمادگی این دانشگاه را برای ارائه دوره های پسادکتری به محققان خارجی جهان اسلام اعلام نمود.