هیاتی از مشاوران خانواده تاجیک که با دعوت اداره امور بین الملل کمیته امداد امام خمینی در ایران به سر می برند، در تاریخ یکشنبه 21 اردیبهشت ماه 1393 از ساعت 9 تا 10:30 از دانشکده روانشناسی و کلینیک مشاوره خانواده دانشگاه الزهرا بازدید کردند. در ابتدای بازدید نشستی در محل آزمایشگاه روان شناسی با حضور سرکار خانمها دکتر پیوسته گر، دکتر رسولی، دکتر نراقی، دکتر پورشهریاری، آقای دکتر تاجداران، و خانم ها درخشان و قدیمی، مسئولان کتابخانه و سایت دانشکده تشکیل شد، ابتدا خانم دکتر پیوسته گر به معرفی دانشکده و ارائه آمار دانشجویان و مقاطع و رشته های دایر در دانشکده پرداخت و دانشگاه الزهرا را قدیمی ترین دانشگاه تک جنسیتی کشور خواند. وی به انتشار مجلات علمی پژوهشی در دانشکده و وجود مرکز مشاوره دانشجویی و کلینیک مشاوره خانواده در این دانشگاه اشاره کرد. سپس همکاران حاضر در نشست به پرسش های میهمانان در خصوص مطالعات پژوهشی انجام شده در دانشکده و نیز چگونگی خدمات ارائه شده در مرکز مشاوره دانشگاه پاسخ دادند. همچنین نحوه دسترسی به پرتال دانشکده و نتایج پژوهشهای انجام شده توسط اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در محل آموزش داده شد.
اداره امور بین الملل کمیته امداد در تاجیکستان با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آن کشور اقدام به برگزاری دوره های آموزشی مشاوره خانواده نموده است. هدف از این اقدام کمک به حل بحران های خانوادگی و کمک به نوجوانان دختر و پسر تاجیک است. این دوره ها از 9 سال پیش تاکنون با هدف رفع مشکلات حاصل از زندگی مدرن شهری و حفظ بنیان خانواده و مقابله با افزایش آمار طلاق آغاز شده است. به گفته مشاوران تاجیک مشکل اصلی امروز خانواده های تاجیک عدم تطابق فرهنگ جاری در بیرون و درون خانه است. همچنین با توجه به گستردگی خانواده در تاجیکستان، و عدم تحمل زوج های جوان نسبت به دخالت های والدین نیز دلیل مضاعفی برای افزایش آمار طلاق در تاجیکستان است.
در پایان نشست کتاب راهنمای فعالیتهای پژوهشی هیات علمی دانشگاه الزهرا در اختیار میهمانان قرار گرفت. بازدید از کتابخانه و مرکز رایانه دانشکده با توضیحات مسئولان این دو بخش صورت پذیرفت و میهمانان برای بازدید از کلینیک مشاوره خانواده هدایت شدند. در این مرکز خانم دکتر نراقی، خانم دکتر پیوسته گر و خانم دکتر رسولی ضمن معرفی امکانات موجود، روند خدمات مشاوره ای ارائه شده به مراجعان را توضیح دادند. به درخواست میهمانان یک جلسه مشاوره نمایشی با تمام جزئیات برای یک مادر و فرزند فرضی مراجعه کننده، توسط خانم دکتر نراقی اجرا گردید.
دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه از همکاری بی دریغ همکاران محترم دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی سپاسگزار است.