روز شنبه، 28 آذر 1394، همزمان با ورود هیأت اساتید دانشگاه ملی مالزی به ریاست دکتر فرید العطاس، جلسه ای با حضور مسئولان دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی و همکاران دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه الزهرا(س)، در محل سالن گردهماییهای دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی برگزار شد. در این جلسه علاوه بر دکتر العطاس، دکتر ازهر ابراهیم علوی، دکتر محمد فیضل موسی، پروفسور نورالعینی، پروفسور نور عایشه عبدالرحمن، پروفسور راشیلا رملی و پروفسور رُزی سولیزا هاشم از هیأت مالزیایی- سنگاپوری، دکتر افسانه توسلی معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، دکتر مریم قاضینژاد مدیر گروه علوم اجتماعی و دکتر پریچهرحناچی معاون دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه الزهرا(س) حضور داشتند.
شایان ذکر است این نشست در دو بخش صبح و بعدازظهر به انجام رسید .در جلسه صبح که به صورت نشست تخصصی با اساتید و دانشجویان رشته های مطالعات زنان و علوم اجتماعی برگزار شد ، اساتید مالزیایی به طرح دیدگاه های خود در زمینه مسایل زنان و جامعه شناسی پرداختند که با استقبال دانشجویان روبرو شد.
در جلسه بعدازظهر نیز در ابتدا مهمانان به معرفی خود پرداختند و سپس دکتر العطاس به نیابت از تمامی مهمانان شروع به صحبت نمود و از برنامه هایی که تاکنون توسط آنها صورت گرفته بود صحبت کرد که شامل هماهنگی برای بازدید گروه دانشجویان سنگاپوری از دانشگاه تهران و بازدید گروهی دانشجویان ایرانی از دانشگاه ملی سنگاپور بوده است. وی همچنین آمادگی هیأت ر ا برای هماهنگی و انجام تبادل دانشجویان و اساتید اعلام کرد. پروفسور العطاس پیشنهاد کردند برنامه هایی عملی مانند بازدید دوطرفه دانشجویان ایرانی و سنگاپوری از دانشگاه های طرفین، سفرهای علمی به دانشگاه های دو طرف و همچنین برگزاری نشست های تخصصی بین دو دانشگاه را داشته باشند.
سپس دکتر قاضینژاد پیشنهاد تأسیس کرسیهای مشترک نظریه پردازی بین اعضای هیأت علمی دو دانشگاه را مطرح نمود و هر دوطرف موافقت خود را اعلام کردند. تاریخ دقیق جلسات و موضوع قابل طرح در آینده ای نزدیک مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در همین مورد مذاکراتی درخصوص برگزاری همایشی با موضوع زنان و خانواده در اواخر سال 2016 میلادی در دانشگاه الزهرا(س) قبل از برگزاری کنفرانس مسقط به صورت پنل تخصصی مشترک بین اساتید دانشگاه های سنگاپور و مالزی و دانشگاه الزهرا(س)صورت گرفت. همچنین پیشنهاد شد راهنمایی، مشاوره و داوری مشترک پایاننامه های کارشناسی ارشد و یا رساله های دکترا را انجام دهند. در همین خصوص دکتر حناچی گفتند که به دلیل آنکه پایان نامه ها و رساله هایی که در دانشگاه الزهرا(س) انجام میشود به زبان فارسی است، داوری خارجی این پایان نامه ها محدود به پایان نامه هایی میشود که به زبان انگلیسی باشند که در حال حاضر محدود به پایان نامه ها و رساله های دکترای گروه زبان و ادبیات انگلیسی میشود. در پایان نشست هیأت مهمان هدایایی به دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی تقدیم کرد و متقابلا هدایایی از طرف دانشگاه الزهرا(س) به مهمانان اهدا شد.