دانشگاه الزهرا با شرکت در نمایشگاه معرفی توانمندیهای دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران در اقلیم کردستان عراق به ارائه ظرفیتهای خود پرداخت. نخستین نمایشگاه معرفی توانمندیهای دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران در اقلیم کردستان عراق در روزهای ۲۸ و ۲۹ آذرماه 1397 در دانشگاه صلاحالدین با هماهنگی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در اربیل با حضور نمایندگان دانشگاه های مختلف جمهوری اسلامی ایران از جمله دانشگاه الزهرا به عنوان تنها دانشگاه جامع بانوان در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
روز سه شنبه 27 آذر ماه هیأت اعزامی دانشگاه الزهرا با ریاست دانشکده ادبیات دانشگاه صلاح الدین دکتر عاطف عبدالله فرهادی و مسولان دانشکده دیدارنمود. در این دیدار که با هدف عملیاتی سازی تفاهم نامه همکاری میان دو دانشگاه صورت گرفت، در زمینه برگزاری کنفرانس مشترک بین المللی ادبیات تطبیقی فارسی، کردی و عربی، هماهنگی های لازم انجام پذیرفت. پروفسور یوسف رئیس کمیته علمی کنفرانس اظهار امیدواری کرد پس از برگزاری کنفرانس مشترک دو دانشگاه الزهرا و صلاح الدین در راستای راه اندازی دوره دکتری مشترک ادبیات تطبیقی فارسی و کردی اقدام شود. همچنین دو طرف در خصوص تبادل استاد و دانشجو و انجام طرح های مشترک علمی با یکدیگر به گفتگو پرداختند. در این نشست دکتر پریچهر حناچی اعلام کرد دانشگاه الزهرا در راستای عملیاتی سازی تفاهم نامه همکاری با دانشگاه صلاح الدین، و تجهیز کتابخانه دانشکده ادبیات آن دانشگاه آماده ی ارسال کتاب های آموزشی زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه صلاح الدین می باشد.
روز چهارشنبه 28 آذر ماه در افتتاحیه نمایشگاه، دکتر یوسف گوران وزیر علوم اقلیم کردستان، دکتر مرتضی عبادی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل، دکتر عبدالحمیدعلیزاده مدیرکل سازمان امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران، دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه الزهرا، دکتر پریسا قربان نژاد سرپرست شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا، و نمایندگان دیگر دانشگاههای کشور و شماری از مسئولان محلی و دانشجویان عراقی و کرد اقلیم کردستان شرکت داشتند.
پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، دکتر یوسف گوران وزیر علوم اقلیم کردستان ضمن خوش آمد گویی به دانشگاه های ایرانی ابراز امیدواری کرد روابط علمی با دانشگاه های اقلیم کردستان بیش از پیش مستحکم گردد. وی از آمادگی دانشگاه های اقلیم کردستان در خصوص همکاری های علمی با دانشگاه های ایران از جمله تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه های مشترک، راه اندازی رشته های مشترک، و تأسیس شعبه در اقلیم کردستان خبر داد و پیشرفت در همکاری دانشگاههای دو طرف را دستاوردی جدی قلمداد کرد. وزیر علوم اقلیم کردستان عراق گفت: دانشگاههای ایران در مسیر دستیابی به تکنولوژیهای جدید پیشرفتهای خوبی داشتهاند و برای ما مایه افتخار است که امروز شاهد حضور گرم و پرافتخار دانشگاههای ایرانی در اقلیم هستیم.
سپس دکتر مرتضی عبادی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل ضمن تشکر از همکاری وزیر علوم اقلیم کردستان و ریاست دانشگاه صلاح الدین در برگزاری نمایشگاه، از تایید اعتبار 72 دانشگاه جمهوری اسلامی ایران در وزارت علوم اقلیم کردستان خبر داد. دکتر عبدالحمیدعلیزاده، مدیرکل سازمان امور دانشجویان بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، در سخنرانی خود بر انتقال تجربیات دانشگاهی ایران به اقلیم کردستان در چارچوب همکاری های مشترک تأکید، و ضمن اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین المللی، حضور در نمایشگاه را فرصتی مناسب برای دستیابی به این مهم دانست.
تعداد کثیری از دانشجویان عراقی و کرد ضمن بازدید از غرفه دانشگاه الزهرا در نمایشگاه معرفی توانمندیهای دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران در اقلیم کردستان، با امکانات، ظرفیت ها و توانمندیهای دانشگاه الزهرا آشنا و برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی ثبت نام نمودند. همچنین در حاشیه نمایشگاه چهار پنل تخصصی در زمینه های فنی حرفه ای، نانو تکنولوژی، طرح ها و پژوهش های مشترک، و بیوتکنولوژی برگزار شد. دکتر پریچهرحناچی از دانشگاه الزهرا و دکتر محمدعلی ملبوبی از پژوهشکده ژنتیک ریاست پنل بیونکنولوژی را عهده دار بوده اند.
دانشگاه الزهرا پیش از این با دانشگاه صلاح الدین تفاهم نامه همکاری امضا نموده و در راستای عملیاتی سازی تفاهم نامه همکاری، برگزاری دو کنفرانس "شریعت، تربیت و چالش های پیش رو"، و کنفرانس "ادبیات تطبیقی فارسی و کردی" را در سال 1398پیش رو دارد.