نخستین پنل بین المللی دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه الزهرا با عنوان "بیان تجربیات بین المللی سازی آموزش عالی در مالزی" صبح روز سه شنبه سوم اردیبهشت ماه 1398 در تالار بانو پروین اعتصامی مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه الزهرا با حضور دکتر امیرعلی مسعودی مدیر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه، دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه، دکتر فاطمه کاتب رییس دانشکده هنر، دکتر محمد مای معاون دفتر همکاریهای بین المللی دانشگاه سلطان ادریس مالزی و دکتر لایلیدین زاهارول رییس دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی دانشگاه سلطان ادریس مالزی که در راستای عملیاتی سازی تفاهم نامه منعقده با دانشگاه الزهرا به ایران سفر کرده بودند، برگزار شد.
ابتدا دکتر پریچهر حناچی با خوشامدگویی به حاضران به معرفی میهمانان بین المللی پنل پرداخت. سپس فیلم معرفی دانشگاه الزهرا به نمایش درآمد. پس از آن دکتر محمد مای به ارائه تجربیات و دستاوردهای بین المللی سازی آموزش عالی در مالزی پرداخت. وی فرآیند ارتقاء ابعاد بین المللی آموزشی و پژوهشی و خدمات رسانی در دانشگاهها را یک فرآیند استراتژیک دانست که شامل سیاستها و برنامه های همکاری بین المللی دانشگاهها با یکدیگر است. وی افزود: ما نیازمند تبادل ایده ها و تجربیات با یکدیگر هستیم و این تبادل یک ارتباط برد- برد است که منجر به پیشرفت و ژرف سازی آموزش عالی جهانی خواهد شد. دکتر مای برندسازی آموزش عالی مالزی را با هدف جذب دانشجویان بین المللی به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی معلول انجام پژوهشهای متعدد بین المللی دانست. علاوه برآن، تلاش برای جذب اساتید برجسته و ارتقاء رتبه علمی دانشگاههای مالزی با هدف جذب دانشجویان برتر برای تحصیل در مالزی را از مهمترین اهداف بین المللی سازی دانشگاههای مالزی برشمرد.
دکتر زاهارول نیز در ادامه سخنان همکار خود افزایش تعداد اساتید و دانشجویان بین المللی در دانشگاههای مالزی را از اصول جهانی سازی آموزش عالی در مالزی دانست. وی به برنامه ریزی افزایش تعداد دانشجویان بین المللی مالزی از 200 هزار نفر در سال 2020 به 250 هزار نفر در سال 2025 اشاره نمود و افزود: به منظور دستیابی به هدف مذکور، بسترسازی پذیرش دانشجویان بین المللی در مالزی با ایجاد نگرش مثبت نسبت به حضور دانشجویان بین المللی در مالزی و نیز ایجاد زمینه های ارتباط دوجانبه بین دانشجویان بین المللی و جامعه محلی و همچنین فراهم سازی امکانات آموزش زبان در دستور کار ما قرار دارد.
در پایان میهمانان خارجی سپس به پرسشهای اساتید حاضر پاسخ دادند. همچنین دکتر مهدی سیف برقی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه الزهرا با حضور در نشست از ارائه مطالب مفید میهمانان ابراز رضایت نمود و هدایایی به رسم یادبود و قدردانی به میهمانان خارجی اهدا کرد.