هیات تونسی میهمان دانشگاه الزهرا مرکب از روسا و معاونان دانشگاههای منوبه و قرطاج تونس روز یکشنبه 7 اردیبهشت ماه 1398 در محل تالار اندیشه با دکتر حسن قالیباف اصل رئیس دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد ، دکتر شاه آبادی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، دکتر حسین راغفر رییس پژوهشکده اقتصاد صدر، دکتر صفرزاده معاون اجرایی و فرهنگی دانشکده، دکتر ندا عبدالوند معاون پژوهشی و بین الملل و مدیران گروههای آموزشی و اساتید دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد ملاقات و درخصوص همکاریهای عملیاتی گفتگو کردند. در این نشست پروفسور الفه بن عوده رییس دانشگاه قرطاج، پروفسور جهینه غریب رییس دانشگاه منوبه، دکتر هشام ریفی معاون آموزشی دانشگاه منوبه، و مدیران بین الملل، مرکز اسناد، و بیوتکنولوژی دانشگاه منوبه، و مدیر برنامه ریزی و مرکز آموزش زبان دانشگاه قرطاج، حضور داشتند.
دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه الزهرا پس از خوشامدگویی به میهمانان و معرفی حاضران در نشست، علاقه مندی روسای دانشگاههای میهمان دانشگاه الزهرا را برای شناخت بیشتر از گروههای آموزشی و فعالیت های پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، با توجه به زمینه تخصصی روسای دانشگاههای میهمان شرح داد. وی همچنین تبادل استاد به منظور تدریس مشترک در دوره های کوتاه مدت را یکی از موارد قابل انجام و مورد استقبال دانشگاه الزهرا معرفی کرد.
سپس پروفسور جهینه غریب رییس دانشگاه منوبه با توضیح رشته تحصیلی خود، فوق لیسانس مطالعات جنسیتی و دکترای تصمیم سازی اقتصادی از دانشگاه سوربن فرانسه، علاقه مندی خود را به پروژه های توانمندسازی زنان و مطالعات جنسیتی بیان داشت. وی افزود: توانمندسازی زنان به خاطر سیاستهای حمایتی دولتها موجب تساوی و در پاره ای موارد برتری زنان در عرصه های مختلف شده است. مطالعات جنسیتی می تواند حمایتهای خوبی را از برنامه های بین المللی همکاری دانشگاهی، ازجمله برنامه اراسموس+ دریافت نماید.
دکتر حسن قالیباف با استقبال از انجام پژوهشها و مطالعات تطبیقی جنسیتی، از انتشار شش مجله علمی پژوهشی بین المللی در دانشکده علوم اجتماعی خبرداد و آمادگی این مجلات را برای پذیرش و چاپ مقالات پژوهشی اساتید تونسی اعلام داشت. علاوه بر آن دو کنفرانس ملی امور مالی و کنفرانس بین المللی مدیریت با همکاری اتحادیه های مالی و مدیریت ایران در سال جاری در دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد برگزار خواهند شد، آماده مشارکت اساتید تونسی به صورت حضوری یا مجازی می باشند.
دکتر حسین راغفر رییس پژوهشکده اقتصاد صدر با ارائه توضیحاتی درخصوص انجام پروژه های تحقیقاتی اقتصادی در پژوهشکده، پیشنهاد برگزاری مدرسه تابستانی در رشته های بازرگانی و اقتصاد و کارگاههای آموزشی بین المللی و انجام پروژه های مشترک پژوهشی با دانشگاههای تونس را ارائه داد. وی با اشاره به مشکلات مبتلابه کشورهای درحال توسعه، به برگزاری کنفرانس بین المللی اقتصاد در مهرماه سال جاری اشاره کرد و از اساتید تونسی دعوت به شرکت در این کنفرانس نمود. راه اندازی رشته اقتصاد محاسباتی با بهره گیری از علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی در برنامه ریزیهای دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد قرار دارد.
دکتر فاطمه کاتب رییس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا نیز در نشست مزبور حضور یافت. وی به امکان انجام پژوهشهای هنری مشترک در سه زمینه نقاشی، طراحی مد، طراحی صنعتی و صنایع دستی اشاره نمود و افزود: تشویق دانشجویان به انجام فرصت های پژوهشی در زمینه صنایع دستی دو کشور به صورت متقابل با توجه به مشابهت های صنایع دستی ملل مختلف در سطح جهان می تواند نتایج خوبی را برای هر دو طرف در بر داشته باشد.