دکتر ساوراب کومار سفیر هند در تهران به اتفاق همسرشان سیمریتی کومار بعد از ظهر روز چهارشنبه 25 اسفند ماه 1395 با دکتر مهناز ملانظری سرپرست دانشگاه الزهرا ملاقات نمود.
در این نشست علاوه بر دکتر پریچهر حناچی مدیر بین الملل دانشگاه، دکتر منصور حسامی رییس دانشکده هنر، دکتر افسانه توسلی معاون پژوهشی و بین الملل دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، دکتر رویا برادر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر حجت الله جوانی عضو هیات علمی گروه ادیان و عرفان و دکتر ماندانا نوربخش مدیر گروه زبان شناسی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی شرکت داشتند.
پس از خوشامدگویی به مهمانان و نمایش فیلم معرفی دانشگاه، دکتر مهناز ملانظری ارتقا همکاری با دانشگاه های معتبر بین المللی را از سیاست های اصلی دانشگاه الزهرا خواند و اظهار امیدواری نمود این ملاقات موجبات آغاز همکاری و تبادل دانشجو با دانشگاه های هند را فراهم نماید.
دکتر کومار ضمن اظهار خوشوقتی خود و همسرش از حضوردر دانشگاه الزهرا ملاقات با اعضای هیات علمی و مسئولان دانشگاه را انگیزه بخش خواند و با اشاره به تشابهات فرهنگی و ارتباطات تاریخی دو تمدن باستانی ایران و هند افزود: فیلم معرفی دانشگاه الزهرا نشان داد که دانشکده های شما بزرگ و فعال هستند و ما خوشحال خواهیم شد که دانشجویانی را از هند برای تحصیل به دانشگاه شما اعزام کنیم.
وی همچنین نسبت به تبادل اعضای هیات علمی دانشگاه های هند با دانشگاه الزهرا نیز ابراز علاقه کرد.
سپس اساتید و مسئولان حاضر در جلسه یک به یک به معرفی دانشکده ی متبوع خود پرداختند و به سوابق ارتباط خود با دانشگاه های هند اشاره نمودند. خانم سمیتری کومار همسر سفیر هند در تهران نیز با اظهار علاقه مندی فراوان به زبان فارسی و تلاش برای یادگیری آن در موسسه دهخدا در یک سال گذشته بر اشتراکات فرهنگی فراوان جوامع ایرانی و هندی تاکید نمود و آن را مایه تفاهم و توافق مردم ایران و هند دانست.
دکتر جوانی ضمن اهدا یک جلد از کتاب های خود به سفیر هند، پیشنهاد برگزاری مدرسه تابستانی( دوره های کوتاه مدت آموزشی در تابستان) با همکاری دانشگاه های هند و دانشگاه الزهرا را مطرح کرد و آن را فرصت خوبی برای معرفی دانشجویان ایرانی و هندی با یکدیگر دانست. سفیر هند با اشاره به وجود کالج مخصوص بانوان در دانشگاه دهلی، آن را نقطه مناسبی برای آغاز همکاری با د انشگاه الزهرا دانستو با تاکید بر فعالیت رایزنی علمی ایران در هند، برنامه ریزی انجام سفر هیات اساتید دانشگاه الزهرا با هند را گامی مثبت برای آغاز همکاری ها بر شمرد.
دکتر حناچی نیز ضمن اشاره به ملاقات هیات هندی با همکاری دکتر خلیلی رایزن علمی ایران در هندوستان اعلام آمادگی خود راجهت برقراری ارتباطات بیشتر در بخش های فرهنگی و علمی و .... اعلام داشت.
دکتر توسلی با اشاره به همکاری دو دانشکده علوم اجتماعی و علوم زیستی دانشگاه الزهرا با رایزن علمی ایران در هند برای راهنمایی و مشاوره مشترک پایان نامه های دانشجویان ایرانی در هند با اساتید هندی، آمادگی دانشکده متبوع خود را برای معرفی اساتید در این راستا اعلام داشت.