دکتر پریسا شاد قزوینی استاد گروه نقاشی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا که به دعوت رایزنی فرهنگی ایران در صربستان به منظور برپایی نمایشگاه نقاشی "ایران زیبای من" به مناسبت هفته فرهنگی ایران در بلگراد به سر می برد، با همراهی سفیر ایران در صربستان و همسرشان در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب بلگراد در روز یکشنبه 30 مهرماه 1402 شرکت نمود و از غرفه های مختلف، خصوصا غرفه های ایران، بوسنی و جامعه اسلامی صربستان بازدید کرد.
در بازدید از غرفه ایران، رونمایی از کتابهای منتشرشده در صربستان انجام پذیرفت. در بازدید از غرفه جامعه اسلامی صربستان آقای خلیلویچ، مسلمان شیعه و متفکر فیلسوف و اسلام شناس مصری و رئیس مرکز جامعه مذهبی شیعیان صربستان مجله علمی پژوهشی به نام قم Kom را به هیات ایرانی معرفی نمود. همچنین دکتر پریسا شاد قزوینی در روز دوشنیه 23 اکتبر برابر اول آبان ماه 1402 در محل غرفه ایران در نمایشگاه بین المللی کتاب بلگراد در خصوص "جایگاه هنر معاصر ایران در تحولات جهانی" سخنرانی ایراد کرد.
در سومین روز برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب بلگراد عصر روز دوشنبه 23 اکتبر برابر اول آبان ماه 1402 از سه اثر تازه منتشر شده شامل نشریه نور ویژه "گردشگری" به عنوان اولین مرجع جامع گردشگری ایران به زبان صربی، "منتخب اشعار شاعران معاصر ایران" بعد از انقلاب اسلامی و "فرهنگنامه ساده ایران ویژه نوجوانان" در حضور آقای استانکو بلاگویویچ معاون وزیر فرهنگ صربستان در امور بین الملل و جمعی از علاقمندان رونمایی گردید. در این نشست دکتر پریسا شاد قزوینی استاد دانشگاه الزهرا(س) در باره هنر معاصر ایران، امرا خلیلویچ دانشجوی دکتری دانشگاه بلگراد در باره شعر معاصر ایران، میلنا رادولویچ مترجم فرهنگنامه ایران و الکساندر دراگویچ مترجم و سردبیر نشریه نور در باره ایران و جاذبه های فرهنگی و تاریخی و طبیعی آن سخن گفتند. همچنین کتاب دبیره در زمینه آموزش خط فارسی تالیف دکتر سعید صفری استاد زبان فارسی دانشکده فیلولوژی که از سوی دانشگاه بلگراد و با حمایت بنیاد سعدی و رایزنی فرهنگی منتشر شده است، معرفی گردید.
دکتر شاد قزوینی همچنین در تظاهرات مردم صربستان برعلیه رژیم صهیونیستی و حمایت از مظلومیت مردم فلسطین در میدان جمهوری بلگراد در عصر روز یکشنبه ۳۰ مهرماه شرکت نمود. عکس کودکان مظلوم فلسطینی به عنوان بهترین عکس سال که نمادی ازعشق، شجاعت، مظلومیت، معصومیت، لبخند، خشم، ستم، امید، آوارگی، زندگی و وطن پرستی را به صورت همزمان به تصویر کشیده است، توسط ایشان ارسال شده است.