به دعوت از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی میزبان هیأتی از سلطاننشین عمان متشکل از لیلی النجار، وزیر توسعه اجتماعی؛ حمود بن محمد المنذری، مدیر دفتر وزیر؛ عدنان بن مصطفی بن عبدالرحمن الفارسی، مدیر کمیته ملی امور خانواده؛ حمید العلوی، کاردار و نفر دوم سفارت عمان؛ سلمی بنت علی العلویه، مدیر مرکز نگهداری از کودکان و حوراء بنت شرف الموسویه، مدیر اداره توانمندسازی خانواده بود که در تاریخ 9 اردیبهشت 1403 وارد دانشگاه الزهرا(س) شده و در سالن صفارزاده نشست همکاری با ریاست دانشگاه الزهرا(س)، دکتر زهرا ناظم بکائی برگزار نمودند. در این نشست که دکتر خدیجه کریمی، مدیرکل امور بینالملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و کارشناسان وی حضور داشتند، مسئولان دانشگاه الزهرا(س) من جمله دکتر نادیا محمودی خطیر، مدیر همکاری های علمی بین المللی، دکتر بتول مشکین فام، رئیس پژوهشکده زنان، دکتر فاطمهزهرا حسینی، معاون دفتر ریاست و کارشناسان مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی و روابط عمومی حضور بهم رساندند.
در ابتدا، دکتر ناظم بکائی ضمن عرض خوشامدگویی به هیأت عمانی، معرفی کوتاه از دانشگاه الزهرا(س)، قدمت آن و تاثیرگذاری در آموزش عالی دختران و بانوان ایرانی بیان کردند. سپس، جنایات صهیونیسم علیه کودکان و زنان فلسطینی را محکوم ساخته و به اقدامات دانشگاه الزهرا(س) در حمایت از اعتراضات جهانی به این مسئله همچون همایش «غزه زنده است» و راهپیمایی دانشجویان در حمایت از جنبش دانشجویی جهان علیه جنایات رژیم غاصب اسرائیل اشاره کردند. در ادامه، دکتر ناظم بکائی بر اهمیت مسئله زنان و تکریم آنها در اسلام و تربیت دختران و زنان جامعه به عنوان محور اصلی خانواده با حفظ ارزشهای دینی تاکید نمودند. رئیس دانشگاه الزهرا(س) در همین رابطه افزودند: "کمک و همافزایی دانشگاههای دختران منطقه و جهان با رویکرد اسلامی باعث تحقق این هدف مهم میشود. اگر این دانشگاهها کنارهم باشند، شبکه محکم و گستردهای برای دستیابی به این امر خواهند داشت."
در پایان، به حملات استکبار جهانی، این بار از جنبه فکری و روانی اشاره کردند و از دانشگاه الزهرا(س)، با در دسترس داشتن امکانات برای آموزش عالی دختران یاد کردند. دکتر ناظم بکائی آمادگی دانشگاه الزهرا(س) برای ایجاد و توسعه همکاریهای چندجانبه در زمینههای آموزشی، پژوهشی وعلمی را اعلام نمودند.
در بخش بعدی این نشست، پس از معرفی اعضای هیأت عمانی، دکتر لیلا النجار، وزیر توسعه اجتماعی عمان ضمن تاکید بر صحبتهای دکتر ناظم بکائی، به مسئله زن و خانواده و کارآمدسازی بانوان در طول تاریخ اشاره نمودند و اعلام کردند دولت عمان همواره به این مسئه توجه مینماید. دکتر النجار بیان کردند: "با تمام افتخار، زنان جایگاه ویژهای در جامعه عمانی دارند و هیچ تفاوتی بین مردان و زنان در نظر گرفته نمیشود. هر کس در جایگاه خودش، به ویژه زنان که در تربیت خانواده نقش پررنگتری دارند قرار گرفته است." در راستای صحبتهای رئیس دانشگاه الزهرا(س)، وی نیز به زن فلسطینی و رنجهای او اشاره کردند و بیان کردند که ما هماکنون شاهد یک فاجعه نسلکشی هستیم.
در پایان این نشست، دکتر کریمی، مدیرکل امور بینالملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری از میزبانی دانشگاه الزهرا(س) تشکر نموده و از میهمانان دعوت به ایراد صحبتهای نهایی کردند. اعضای این هیأت پرسشهایی در زمینه نحوه پذیرش دانشجویان، مقاطع و رشتههای تحصیلی دانشگاهی و اساتید حاضر در دانشگاه الزهرا(س) داشتند که پاسخ خود را دریافت نمودند. سپس هدایایی به رسم یادبود از سوی طرفین اعطا شد.