کارگاه هم اندیشی علمی سه روزه با موضوع تعیین استراتژی برای توسعه تعاملات علمی و فناوری بین دانشگاههای ایران و انستیتو تکنولوژی های هند در حوزه هایی نظیر مخابرات، الکترونیک و برق و فناوری اطلاعات مواد و مکانیک ، آب وهیدرولوژی، علوم و هنر و میراث فرهنگی، بیوتکنولوژی و علوم زیستی، نفت و انرژی در تاریخ 24 الی 29 مرداد ماه 1396 برگزار گردید که دکتر فریده طالب پور عضو هیات علمی دانشکده هنر و دکتر مهران شرقی عضو هیات علمی دانشکده فنی مهندسی به نمایندگی از دانشگاه الزهرا در این کارگاه حضور داشتند.
مهمترین محورهای این کارگاه ارائه راه حل ها و راهبردهای علمی در جهت بین المللی سازی دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و همچنین ارتقا سطح کیفیت و اثرگذاری پژوهش ها در جهت افزایش مرجعیت بین المللی بود.
در این نشست برای نخستین بار و به درخواست دانشگاههای دولتی و برتر هند و با هماهنگی رایزنی علمی ایران در هند کارگاه های آموزشی و تحقیقاتی پایگاه استنادی جهان اسلام در راستای توسعه همکاری های علمی و دانشگاهی ایران وهند برگزار گردید. از جمله فعالیت های این پایگاه به عنوان یک مرکز جامع ثبت و نمایه سازی مقالات و دستاوردهای علمی، نظام رتبه بندی دانشگاه ها و تولید انواع گزارش ها و تحقیقات معتبر در خصوص کمیت و کیفیت تولیدات علمی و تحقیقاتی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی جهان می باشد. پایگاه استنادی جهان اسلام در سال های اخیر فعالیت های بین المللی گسترده ای داشته و با امضای تفاهم نامه و قراردادهای همکاری مشترک، ارتباطات بسیار خوبی با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی جهان اسلام از جمله مالزی، پاکستان برقرار کرده است و در حال حاضر گسترش فعالیت را به کشور هندوستان ارتقا داده است.
در کنار پایگاه استنادی جهان اسلام، مؤسسهٔ اطلاعات علمی 'ای.اس.ای' و اسکوپوس نیز با تمرکز بر علم سنجی و انتشارات علمی خدمات مربوط به پایگاه های دادهٔ فهرست کتاب ها و مقالات را ارائه داد.