دکتر انسیه خزعلی رییس دانشگاه الزهرا به اتفاق دکتر ملوک خادمی اشکذری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاریهای علمی بین المللی و دکتر خدیجه کریمی رییس مرکز آموزش زبان فارسی (آزفا) روز گذشته، ششم شهریورماه 1395 به دعوت جامعه المصطفی العالمیه از آن دانشگاه بازدید نمودند. در این بازدید تفاهم نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بین رییسان دو دانشگاه به امضا رسید. همچنین موسسه آموزش عالی دختران بنت الهدی، مرکز آموزشهای کوتاه مدت و مرکز آموزش زبان فارسی جامعه المصطفی مورد بازدید هیات دانشگاه الزهرا قرار گرفت.
موسسه آموزش عالی دختران بنت الهدی در حال حاضر حدود 1500 طلبه از بانوان مشتاق 75 کشور جهان را در 11 رشته کارشناسی، 10 رشته کارشناسی ارشد و 4 رشته دکتری در حال تحصیل دارد. دراین موسسه برنامه های فرهنگی به منظور آشنایی دانشجویان با فرهنگ ایران برگزارمی گردد. در عین حال آموزش رویکردهای تربیتی نیز برای دانشجویان انجام می پذیرد. ریاست دانشگاه الزهرا پیشنهاد تاسیس دوره های آموزشی مشترک مجازی بین دو دانشگاه و نیز برگزاری دوره های آموزشی کاربردی-مهارتی برای دانشجویان بنت الهدی در دانشگاه الزهرا را مطرح نمود. همچنین برگزاری جشنواره های مشترک و رقابتهای ورزشی بین دانشجویان دو دانشگاه مورد موافقت قرار گرفت.
در ادامه مرکز آموزشهای کوتاه مدت جامعه المصطفی مورد بازدید هیات دانشگاه الزهرا قرار گرفت. این مرکز مسئول برگزاری دوره های 4-3 ماهه آموزشی برای متقاضیان بین المللی می باشد. دوره های آموزشی این مرکز به 9 زبان خارجی به فراخور حال شرکت کنندگان برگزار می گردد. آموزش های کاربردی در تمامی زمینه های مورد نیاز برای زندگی خانوادگی و اجتماعی سالم و نیز آموزش مهارتهای تبلیغی به صورت تخصصی و با حضور اساتید و اهل فن در این مرکز در دست تدوین و اجراست. ریاست دانشگاه الزهرا آمادگی هیات علمی دانشگاه را در تدوین سرفصلها و ارائه دروس دوره های آموزشی کاربردی اعلام نمود.
لازم به یاداوری است که مرکز آزفای جامعه المصطفی با سالها تجربه در آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان می تواند با به اشتراک گذاری تجربیات مفید خود در آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در تقویت مرکز نوپای آزفا در دانشگاه الزهرا موثر باشد.
تفاهم نامه امضاشده دانشگاه الزهرا و جامعه المصطفی شامل همکاری درمعرفی و جذب دانشجویان غیر ایرانی ، انجام طرح های پژوهشی مشترک و تاسیس کرسی های آزاداندیشی و نظریه پردازی مشترک و نیز همکاری در فعالیت های کتابخانه ای و تبادل اسناد علمی می باشد. هم چنین همکاری در برگزاری همایش ها و اجلاسیه های علمی و فرهنگی ملی، منطقه ای و بین المللی، راهنمایی و مشاوره پایان نامه های دانشجویی و نیز چاپ مقالات علمی حاصل از پایان نامه ها در نشریات علمی پژوهشی طرفین می باشد. این تفاهم نامه به مدت 3 سال معتبر خواهد بود.