پنجمین نشست کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاریهای علمی با دانشگاهها و موسسه های پژوهشی کشور آلمان روز چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه 1398 به میز بانی دانشگاه علم و صنعت ایران در محل ساختمان ریاست آن دانشگاه تشکیل شد. در این نشست دکتر شهریار شاه حسینی معاون بین الملل دانشگاه علم و صنعت طی سخنانی موضوع برگزاری روز علم ایران و آلمان، طی شهریورماه سال جاری را مطرح نمود. وی افزود: موضوع های مورد تقاضای دانشگاهها و موسسه های پژوهشی و پارکهای علم و فناوری ایران برای گنجاندن در برنامه های روز علم ایران در آلمان و نیز ارائه در نمایشگاه جانبی باید به این کارگروه ارسال گردد تا در اختیار طرف آلمانی قرار گیرد. همچنین تنظیم تقویم نشستهای کارگروه ملی همکاری با آلمان تا روز برگزاری، و نیز تشکیل کمیته های کاری به منظور پیشبرد امور مربوط به برگزاری روز علم ایران و آلمان در دستور کار ما قرار دارد.
در ادامه خانم مرجان رحمتی کارشناس مسئول همکاری با اروپا و نماینده دکتر عطاءالله کوهیان معاون همکاریهای علمی و سازمانهای تخصصی مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، گزارشی از برنامه ریزی انجام شده برای سخنرانی های اصلی مسئولان وزارت علوم دو کشور و برنامه های فرهنگی و بازدیدهای موازی برنامه ریزی شده برای هیات های میهمان و همچنین دیدارهای رسمی همتایان علمی دوکشور و هیات های همراه را ارائه داد.
دکتر جمشید فولادی عضو برجسته هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده علوم زیستی دانشگاه الزهرا در سخنانی از پذیرش پروژه پیشنهادی خود با آلمان با حمایت یکی از موسسات پژوهشی آلمانی خبر داد. وی گفت: پروپوزالهای پیشنهادی برای کار پژوهشی، در صورتی که کاربردی و حول محور مسائل مبتلابه جهانی یا منطقه ای باشند، معمولا مورد حمایت موسسات پژوهشی آلمانی قرار می گیرند.
در ادامه نشست، نمایندگان دانشگاهها و موسسه های پژوهشی حاضر در نشست، مسائل و دغدغه های اصلی و نیز پیشنهادهای خود را در خصوص همکاری علمی با آلمان مطرح نمودند. در پایان دکتر شاه حسینی دبیر کارگروه ملی همکاریهای علمی با آلمان ضمن تشکر از همکاری دانشگاهها در برگزاری بهتر روز علم ایران و آلمان، از آنها درخواست نمود با مطالعه دقیق بروشورها و موارد اعلام شده روی سایت، پروژه های فعال و پژوهشگران برجسته خود را در مهلت مقرر معرفی نمایند تا در برنامه ریزی های مربوط مورد نظر قرار گیرند.